Marka juče: Bejl je parazit Marka danas: Bejl je fenomenalan

Primera 25. mar 202212:42 > 15:58 0 komentara
Geret Bejl
Printscreen

"Velški parazit", bio je naslov juče objavljenog teksta "Marke". U današnjem broju isti medij je totalno promenio priču i sada piše pod naslovom "Bejl fenomen".

Razlog za totalnu promenu je brilijantna igra ofanzivca u pobedi (2:1) Velsa protiv Austrije.

Posle kritike u prvom tekstu u kojem je pisalo “ da se nastanio u Španiji, u Real Madridu, gde je najpre glumio da voli svoj klub, ali mu je onda, u skladu sa svojom prirodom, počeo sisati krv i ne davati ništa zauzvrat. Ne siše taj parazit samo krv, već i klupski novac“, pisalo je u prvom tekstu.

Marka, koja važi za javno glasilo Real Madrida, samo je napisala ono što uprava kraljevskog kluba misli. Na pitanje velških novinara da prokomentariše taj tekst, Bejl je rekao da ga to previše ne dotiče i potom postigao dva spektakularna gola za reprezentaciju svoje zemlje.

Posle njegove odlične partije isti list je odlučio da ga pohvali.

„Bejl je fenomen kada to želi da bude. On je vanserijski igrač. U Španiji to već znamo, ali sada je to opet dokazao. Ovaj put gde i kada želi, a to je reprezentacija u ključnoj utakmici. Opet će imati priliku za takvu predstavu u poslednjem kolu dodatnih kvalifikacija za SP, kada će moći da pokaže da je igračina, što ne pokazuje poslednje tri godine u Realu“, stoji u današnjem broju Marke.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!