Mesi ne odlučuje o ostanku pre kraja sezone

Primera 22. mar 202122:34 1 komentar
REUTERS/Albert Gea

Kapiten Barselone i najveća zvezda tima Lionel Mesi nalazi se na velikoj raskrsnici. Da li ostati ili otići i naći novi izazov? Po svemu sudeći njegova odluka biće poznata tek po završetku sezone.

Povratkom Laporte na mesto predsednika kluba očigledno su se promenile mnoge stvari. Mesi više nije toliko rezolutan da ide, kao što je bio mesecima pre izbora. Delovalo je kao gotova stvar da bi od naredne sezone mogao da nosi dres Pari Sen Žermena ili Mančester Sitija. Međutim, sada ostanak razmatra kao legitimnu opciju.

Ali takođe još nije sigurno da li je bliži ostanku ili odlasku. Kako prenosi ESPN Argentinac odluku neće obelodanjivati pre kraja sezone. Na ovakav potez Mesi se odlučio vrlo verovatno da vidi kakve će poslove da odradi novi predsednik na transfer pijaci. Makar na tržištu slobodnih agenata. Za sada se pominje Žoržinjo Vajnaldum kao gotova stvar, a posebno se prate pregovori sa Davidom Alabom i Serhiom Aguerom. Ako bi Laporta uspeo da obezbedi sva tri potpisa, onda bi verovatno i Mesi lakše odlučio da ostane.

Ono što je definitivno vidljivo je da je Mesi mnogo zadovoljniji nego na početku sezone. Na kraju krajeva vidi se i po partijama, pošto je na poslednjih 10 utakmica postigao 12 golova, a Barselona je i dalje u konkurenciji za oba domaća trofeja.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare