Mesijev brat žestoko po Barsi, pa se izvinio

Primera 9. feb 20239:311 komentar
Lucas Uebel/Getty Images

Matijas Mesi, brat Lionela Mesija, nedavno je na svom Instagramu vrlo grubom objavom udario po predsedniku Barselone Đoanu Laporti, Barseloni kao klubu, ali i navijačima katalonskog kluba. Video je originalno objavljen na Twitch kanalu njegovog sina.

„Nećemo se vraćati u Barselonu. Ako se i vratimo, onda sledi čišćenje. Među mnogima koje ćemo poterati biće i Đoan Laporta, koji nije svestan što je Mesi sve dao za Barcelonu. Katalonci su izdajice. Moja majka je govorila da će Lionel proći kao Ronaldinjo, to se i dogodilo“, bile su neke od teških reči kojima je Mesi udario na Barselonu.

povezane vesti

Međutim, vrlo brzo je došlo izvinjenje. Nije jasno zašto se predomislio, ali je vrlo moguće da se Lionel nisu svidele reči njegovog brata.

„Želim da se izvinim zbog onoga što sam rekao, a što je izašlo na društvenim mrežama. Samo sam se šalio sa sinom i njegovim prijateljima. Kako bih mogao sve ono misliti o Barseloni, klubu sa tolikom istorijom, klubu koji je toliko dao mojoj porodici i Leu?“ napisao je Matijas pa dodao:

„Za nas je Katalonija drugi dom, to svi znaju. Jako mi je žao i izvinjavam se svima, posebno navijačima Barselone. Želim da kažem i da je jedini profil koji imam na društvenim mrežama, ovaj na Instagramu.“

Komentari

Vaš komentar