U21: Remi Crne Gore i Bugarske

Reprezentacija 11. sep 201822:24 > 22:26
Printcsrean

Mlada reprezentacija Crne Gore nije uspela da pobedi Bugarsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u meču koji je za obe selekcije bio lišen rezultatskog značaja.

Naime, u grupi u kojoj se nalaze Crna Gora i Bugarska, lidersku poziciju i plasman na Evropsko prvenstvo je već obezbedila Francuska koja ima 27 bodova, a šanse da se nađe na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta ima i Slovenija koja je prikupila 14 bodova i koja će mesto na šampionatu Evrope tražiti u grupi najbolje drugoplasiranih selekcija iz devet grupa.

Povezano

Crna Gora je pre tri dana u prijateljskom meču pobedila pomenutu Francusku sa 2:1, a duel sa Bugarskom je doneo bolju igru izabranika Mojaša Radonjića, ali ne i golove u mreži selekcije Bugarske. Meč je završen rezultatom 0:0.

Ono što može da hrabri selektora Radonjića i ljubitelje fudbala u Crnoj Gori, je da mlada reprezentacija igra sa fudbalerima koji mogu da igraju i u narednom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kada će, bar se tako nadaju navijači iz Crne Gore, njihova selekcija biti u trci za mesto na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora: Carević, Andrija Vukčević, Azemović, Drinčić, Pešukić, Vukotić, Lončar, Stijepović, Stefan Vukčević, Cmiljanić, Skenderović. Igrali su još: Golubović, Petrović, Vučić.

U narednom kolu Crna Gora na svom terenu dočekuje Luksemburg. Tabela: Francuska 27, Slovenija 14, Kazahstan 10, Bugarska 9, Crna Gora 5, Lukemburg 4.