Beker: Nikada nećemo reći ne reprezentaciji

Buda Mendes/Getty Images

Golman Liverpula i reprezentacije Brazila Alison Beker potvrdio je da će on i njegove kolege učestvovati na ovogodišnjem Kopa Amerika uprkos svim pričama i frustraciji koja okružuje turnir već danima.

Domaćin je trebalo da bude Argentina, odlučeno je ipak da se turnir premesti u Brazil zbog situacije sa koronavirusom u Argentini iako ništa bolje nije ni u Brazilu. Ako nije čak i gore. Bunili su se Brazilci zbog svega, postojala je mogućnost da ne igraju, nadovezala se na to i suspenzija predsednika Fudbalskog saveza Brazila koga je jedna radnica prijavila za seksualno uznemiravanje, ali na kraju će izgleda lopta ipak da se zakotrlja.

„Kada se rodi Brazilac, rodio se navijač. Za više od 200 miliona navijača pišemo ovo pismo kako bismo izrazili svoj stav o predstojećem Kopa Amerika. Mi smo jedinstvena grupa, ali svako ima svoje mišljenje. Iz brojnih razloga, ljudskih i profesionalnih, nismo zadovoljni odlukama KONMEBOL u vezi sa Kopa Amerika. Protivimo se organizaciji turnira, ali nikada nećemo reći ne reprezentaciji“, poručio je Alison.

 

Komentari

Vaš komentar