Da li je Aleksandar Pavlović slagao Piksija, Diku i FSS?

Reprezentacija 14. mar 202416:12 17 komentara
Guliver

Selektor Nemačke Julijan Naglesman objavio je spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije.

Na spisku Naglesmana je šest debitanata među kojima je i igrač minhenskog Bajerna Aleksandar Pavlović za koga je bila zainteresovana i reprezentacija Srbije.

Povezano

Među debitantima su i trojica igrača Štutgarta – Valdemar Anton, Maksimilijan Mitelštat i Deniz Undav. Nova lica na spisku Nemačke upotpunjavaju igrač Hofenhajma Maksimilijan Bajer i Jan-Niklas Beste iz redova Hajdenhajma.

Podsetimo, nedavno je direktor A tima Srbije Stevan Stojanović izjavio je da će fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović po završetku Evropskog prvenstva da odluči da li će igrati za reprezentaciju Srbije.

Očigledno da je Pavlović odluku doneo i da se opredelio za koju selekciju će nastupati. Ostaće nepoznato da li je novopečeni reprezentativac Pancera slagao selektora Stojkovića, direktora reprezentacije Stojanovića i uopšte kompletan FSS.

Inače, Naglesman je na spisak od 26 igrača vratio i 34-godišnjeg Tonija Krosa potvrdivši tako njegov povratak u reprezentaciju.

Reprezentacija Nemačke će 23. marta igrati protiv Francuske u Lionu, dok će tri dana kasnije dočekati Holandiju u Frankfurtu. Nemačka je domaćin Evropskog prvenstva od 14. juna do 14. jula.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare