Debitant sudi 169. „večiti derbi“

Reprezentacija 27. feb 202313:30 8 komentara
Aleksandar Živković
Starport/Srđan Stevanović

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije poverila je debitantu pištaljku u 169. „večitom derbiju“. Utakmicu Crvene zvezde i Partizana sudiće Nišlija – Aleksandar Živković.

Najodgovorniji za delegiranje, predsednik Dejan Filipović, zajedno sa saradnicima, Nenadom Đokićem i Markom Popovićem, odlučio se ponovo za novo lice.

Povezano

U situaciji velikog bodovnog razmaka, između Crvene zvezde i Partizana, prema stavu komisije, idelan je trenutak da šansu dobije još jedan debitant. Akcije Aleksandra Živkovića, kako se čuje, odavno su dobrostojeće – niški arbitar napredovao je krupnim koracima, nalazi se na vrhu liste sudija od poverenja najodgovornijih za suđenje i zato će, logično, voditi predstojeći duel.

Uz Aleksandra Živkovića, na centru stadiona „Rajko Mitić“, sa zastavicama u rukama naći će se Beograđani, Dragan Bogićević i Bojan Banović. Poslovi četvrtog arbitra povereni su Kraljevčaninu, Stanku Ostraćaninu.

Mesta u VAR sobi rezervisana su za Momčila Markovića i Milana Mihajlovića.

Posmatrač suđenja, prvi put u karijeri, biće nekadašnji internacionalac Nenad Đokić.

Delegatska dužnost, zanimljivo, poverena je Vladu Glođoviću, takođe, bivšem FIFA sudiji. Vrbašanin će drugi put, kao delegat, biti učesnik najveće utakmice srpskog fudbala.

Utakmica Crvena zvezda – Partizan, na programu je u petak, od 19 časova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare