Džeko: Dobro funckcionišem sa selektorom Petevom

REUTERS/Dado Ruvic

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko govorio je o selektoru Bugarinu Ivajlu Petevu. Pohvalio je Peteva i poslao poruku svim kritičarima stratega, koji od prvog dana nije dobro dočekan kod dela navijača Bosne i Hercegovine.

Moj odnos s Petevom dobro funkcioniše. Videlo se to u prethodnim kvalifikacijama. Nije istina to što neki govore o njemu, da nije napravio dobar posao. Mislim da u ovim kvalifikacijama nismo bili dobri u samo jednoj utakmici i to protiv Finske na domaćem terenu. Izgubili smo i ostali bez šansi za baraž. Ovaj ciklus je bio dobar jer je dosta mladih igrača u timu. I selektor je nov pa smo morali da se upoznamo. Verujem da ćemo se spremiti za sledeće mečeve“, rekao je Džeko.

povezane vesti

Napadač Intera ističe da je Petev odmah dočekan “na nož” u Bosni i Hercegovini.

Najviše mi je žao što kada je došao nije imao toplu dobrodošlicu. Kod nas neki na druge gledaju na osnovu toga što im je neko rekao. Međutim, od prvog dana se pokazao kao veliki profesionalac. Tokom mečeva je pokazao da ima svoje ideje i mislim da je jedan od najboljih selektora koje smo imali. Još žalim zbog tog susreta s Finskom jer smo predvođeni Petevom zaslužili više od ostvarenog.