Ederson: Ogromna šansa da Anćeloti bude selektor Brazila

Ederson
ActionPlus12239389 LucasxFigueiredo CBF

Golman reprezentacije Brazila i Mančester sitija Ederson stigao je na okupljanje reprezentacije, a u izjavi za UOL Noticias namerno ili slučajno govorio je o promeni na klupi Brazila.

„Razgovarao sam sa Kazemirom, Vinisijusom i Militaom i po onome što sam saznao, postoji ogromna šansa da Karlo Anćeloti postane selektor Brazila“, rekao je Ederson i nastavio:

„Rekli su mi da je on poseban trener, da ga svi obožavaju i da je veoma uspešan. Videćemo u bliskoj budućnosti šta će se dogoditi“.

On je uz to i potvrdio da ne postoji ni najmanja šansa da to bude Pep Gvardiola.

„Čak sam to komentarisao i našalio se, ali rekao mi je da ne postoji šansa. On je nedavno potpisao novi ugovor na još dve sezone i ta opcija nije moguća. Optimisti smo po pitanju novog selektora, uprkos brojnim spekulacijama. Nadam se da će uskoro biti poznato sve“, zaključio je Ederson.

Brazil je bez selektora od kada je posle Mundijala u Kataru i poraza od Hrvatske Tite dobio otkaz. Spekulacije o tome ko će ga naslediti su brojne, a među onima koji su pominjani bio je i Karlo Anćeloti koga Edesron očigledno priželjkuje za novog selektora.

Za sada, u ulozi privremenog selektora, Ramon Menezes vodi seniorski tim Brazila.

Komentari (0)

Vidi sve komentare