Prosinečki: Jun je loš mesec, bićemo bolji u Ligi nacija

Reprezentacija 10. jun 202414:26 0 komentara
FSCG

Fudbaleri Crne Gore odigrali su poslednji kontrolni meč pred takmičenje u B diviziji Lige nacija, protiv selekcija Islanda, Velsa i Turske. Na stadionu u Podorici, Gruzija je posle daleko bolje igre slavila sa 3:1.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Gruzija će na šampionatu Evrope igrati u grupi sa selekcijama Češke, Portugalije i Turske.

„Ne možemo biti zadovoljni, izgubili smo dve utakmice pred Ligu nacija. Nije bilo onako kako smo mislili da će da bude, naročito nakon onog drugog poluvremena protiv Belgije. Imali smo dosta izostanaka, nije bilo nekoliko veoma bitnih fudbalera. Jovetić je odigrao drugo poluvreme, tako da smo pokušavali da vidimo sve igrače, da vidimo šta je najbolje za septembar“, rekao je nakon meča selektor Crne Gore, Robert Prosinečki, pa nastavio:

„Gruzija ima neverovatnu traniziciju, fizički je spremija u ovom momentu jer je očekuje Evropsko prvenstvo. Prvi gol smo primili iz kornera i onda smo ušli u nervozu. Drugo poluvreme je bilo bolje. Siguran sam da ćemo izgledati daleko jače i kvalitetnije kada krene Liga nacija. Jun mesec je najgori, svima se završila sezona, svi razmišljaju o odmorima. Videli smo neke stvari koje su bili dobre, a na nekima moramo da poradimo”.

FSCG

Crna Gora će u prvom kolu B divizije Lige nacija gostovati selekciji Islanda, dok će Gruzija, uskoro, na šampionatu Evrope, odmeriti snage sa selekcijom Turske.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!