Ronaldo: Sad sam bolji čovek

EURO 22. mar 202319:51 3 komentara
Cristiano Ronaldo
GuliverImage/AP Photo/Armando Franca

Prvo okupljanje reprezentacija nakon Svetskog prvenstva. Prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je sebe Ronaldo stavio u centar pažnje.

Tokom Mundijala jedna od glavnih tema bio je Ronaldov intervju Pirsu Morganu koji ga je na kraju koštao otkaza u Mančester junajtedu. Tek što se to smirilo, tema je bio Ronaldov nastavak karijere. I tako svih mesec dana tokom trajanja najvažnijeg fudbalskog turnira.

Portugal će početi kvalifikacije za Evropsko prventsvo, Ronaldo će biti deo ekipe i kod Roberta Martineza, a konferencija za medije bila je prilika da poruči kako je od odlaska sa Old Traforda i upravo zbog toga postao bolji čovek.

„Nekada moraš da prođeš kroz neke stvari kako bi video ko je na tvojoj strani“, rekao je Ronaldo na konferenciji za štampu reprezentacije Portugala.

„Nemam problem da kažem da sam imao loš period, ali ne žalim. Život ide dalje, sve je to bio deo mog razvoja“, nastavio je Ronaldo.

„Kada si na vrhu, često ne vidiš šta je ispod. Sada sam spremniji i učim šta je bitno, nikada nisam bio u situaciji u kakvoj sam se našao prethodnih meseci. Sada sam bolji čovek“, zaključio je Portugalac odgovor na niz pitanja novinara o odlasku iz Mančester junajteda tokom Svetskog prventsva u fudbalu.

Portugal će kvalifikacije za EURO 2024 igrati u Grupi J u kojoj su još Slovačka, Island, Luksemburg, Bosna i Hercegovina i Lihtenštajn.

Komentari (3)

Vidi sve komentare