Svim srcem uz Orlove: Katar – Srbija od 20:45 na Nova S

Reprezentacija 1. sep 202118:23 2 komentara
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 20 časova i 45 minuta igra prijateljski duel protiv domaćina Svetskog prvenstva 2022. godine - Katara, a prenos je na kanalu Nova S.

Reprezentaciju Srbije predvodi selektor Dragan Stojković Piksi, a iskusni stručnjak će u Mađarskoj, gotov izvesno, šansu ukazati većini igrača koje ima na okupu kako bi uvideo u kakvom su stanju pred predstojeće kvalifikacione duele, ali i pred naredne akcije.

Nakon Evropskog prvenstva u fudbalu Nova S nastavlja sa prenosom ekskluzivnih sportskih sadržaja, gde možete pratiti sve utakmice Srbije na putu Kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U osam dana, od Katara, preko Luksemburga, do Republike Irske, dobićemo jasniju sliku statusa i potencijala tima od kojeg se bezuslovno očekuje da izbori vizu za Mondijal u Kataru 2022. godine.

Utakmica Katar – Srbija ekskluzivno je dostupna za sve SBB korisnike, na EON, Total TV i D3 platformama, a možete je pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Utakmica Katar – Srbija ekskluzivno je dostupna za sve SBB korisnike, na EON, Total TV i D3 platformama, a možete je pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Poslednja priprema pred važan meč kvalifikacija! Gledajte Katar – Srbija večeras na Nova S.