Vlahović: 2:1? Za koga? Portugal? Lažeš, lažeš…

Reprezentacija 1. sep 202123:47 > 23:50 komentara
Print screen

Reprezentacija Srbije u prijateljskoj utakmici u Debrecinu pobedila je selekciju Katara 4:0, a jedan od strelaca bio je napadač Fiorentine Dušan Vlahović.

Mladi fudbaler bio je zadovoljan posle ubedljivog trijumfa, a raspoloženje mu je malo pokvarilo saznanje da je Kristijano Ronaldo baš u trenutku dok je davao izjavu doneo pobedu Portugaliji protiv Irske.

Povezane vesti

Otvorili smo rano utakmicu što je bilo najbitnije, na kraju smo slavili sa 4:0, a moglo jei ubedljivije. Nema veze, važna je pobeda, dobro smo istrčali, dobro stajali… Nadam se da ono što sada nije ušlo da će da uđe u sledeće dve utakmice,“ rekao je Vlahović.

Bilo je evidentno da je Vlahović gladan golova…

Napadačima svaki gol mnogo znači, postigao sam jedan, a mogao sam i više. Neka uđe kada bude trebalo,“ dodao je reprezentativac Srbije i osvrnuo na „makazice“ koje su mogle da završe u protivničkoj mreži.

Jeste… Malo je verovatno da takav udarac završi u mreži, ali ovo ostalo je trebalo da pogodim. Bilo bi lepo da je lopta ušla u gol, pogledaću snimak. Nemamo za čim da žalimo. Vraćamo se za Beograd, da se prirpemimo i odmorimo za Luksemburg. Nadam se punom stadionu.“

U trenutku razgovora Vlahović je znao da je Portugalija izjednačila u 89. minutu protiv Irske…

2:1? Za koga? Lažeš,“ nije poverovao, pa je još jednom dodao: ‘Lažeš’.“

Potvrdu je ubrzo dobio sa još jedne strane.

„Zavisimo od nas, ako dobijemo sve do kraja idemo na Svetsko prvenstvo. Nema kalkulacija. Ne treba da gledamo ostale utakmice. Treba da damo 100 odsto i nadam se da ćemo da odemo na šampionat,“ naglasio je Vlahović.

Orlovi u subotu dočekuju Luksemburg, a tri dana kasnije gostuju u Irskoj.

Portugalija je lider grupe A sa deset bodova posle četiri meča, Srbija ima sedam, Luksemburg šest, a Irska i Azerbejdžan su bez bodova.