FSS uputio pismo FSCG: Hvala na gostoprimstvu

Starsport

Srbija je pre tri dana pobedila u Podgorici selekciju Crne Gore sa 2:0 u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za EP, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Fudbalski savez Srbije (FSS) poslao je predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti za organizaciju utakmice drugog kola grupe G kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. i gostoprimstvo, koje je imala selekcija „orlova“ tokom boravka u Podgorici, objavio je FSCG.

Povezano

„Želeli bismo ovom prilikom, u ime FSS, da Vam se zahvalimo na besprekornoj organizaciji i gostoprimstvu prilikom posete naše delegacije Vašem savezu. Raduje nas što je utakmica protekla u fer i sportskoj atmosferi. Uvereni smo da će naša saradnja ostati na najvišem nivou i u vremenu koje dolazi“, navodi se u pismu FSS, koje su potpisali predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

FSCG se na kraju zahvalio FSS na odličnoj saradnji tokom pripreme utakmice i doprinosu koji su svi članovi delegacije iz Beograda dali da utakmica protekne u sjajnoj atmosferi.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP sa šest bodova, dok je Crna Gora treća sa tri.