Mitrović: Nadam se da će obe reprezentacije na EP

EURO 28. mar 202310:45 3 komentara
Srđan Stevanović/Starsport

Srbija je pobedila Crna Goru i treći put u tri utakmice. Najpre dva puta 2018. u Ligi nacija, sada u kvalifikacijama za kontinetalni šampionat. Baš kao i prethodni put trijumf u Podgorici rezultatom 2:0.

Od izveštača iz Podgorice

Deluje rutinski, ali i suštini vrlo teško.

Crna Gora – Srbija

„Zahtevna utakmica protiv odličnog protivnika u sjajnom ambijentu. Naša igra daleko od očekivanog nivoa, ali moramo da budemo zadovoljni sa tri boda, jer je meč lako mogao da se završi i drugačije“, rekao je posle meča Aleksandar Mitrović.

Srpski napadač ne štedi reči hvale za ekipu selektora Miodraga Radulovića:

„Crna Gora je dobro organizovana ekipa, itekako ima šanse u ovoj grupi i nadam se će obe reprezentacije proći na Evropsko prvenstvo“, gospodski je poručio as Fulama.

Osvrnuo se potom na start „orlova“ u ovom kvalifikacionom ciklusu:

„Najvažnije je da smo kvalifikacije otvorili sa dve pobede, ima još dosta utakmica, i siguran sam da će vremenom i igra biti mnogo bolja“, realan je Mitrović koji je bio junak prošlog okršaja na stadionu pod Goricom, kada je postigao dva gola.

Sada je presudio Dušan Vlahović.

„Bili smo mirni, strpljivi, na kraju iskoristili šanse. Imamo veliki potencijal i individualni kvalitet napadu i najbitnije je da smo ostvarili pobedu“, zaključio je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Komentari (3)

Vidi sve komentare