“Sa mnogo energije do pozitivnog rezultata protiv Srbije”

REUTERS/Murad Sezer

Izabranici Miodraga Radulovića ostvarili su cilj u Razgradu. Savladali su Bugarsku na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, osvojili su tri dragocena boda, pa sada rasterećeni i odlučni u nameri da se bore do poslednjeg atoma snage čekaju meč sa selekcijom Srbije, koja je favorit broj jedan u grupi.

Utakmice je na programu 27. marta sa početkom u 20 časova i 45 minuta, stadion u Podgorici će biti ispunjen do poslednjeg mesta, očekuje se sjajna atmosfera, velika borba na terenu, a konačan rezultat je zaista teško prognozirati, iako Srbija slovi za favorita na papiru.

„U dobrom smo momentu nakon Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za duel protiv Srbije, a najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu čitavim tokom meča”, rekao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović, pa nastavio:

„Poznajemo dobro protivnika, veoma cenimo pojedinačni i timski kvalitet. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način”.

REUTERS/Stoyan Nenov

Radulović nije želeo da otkriva sastav tima, ali je jasno da će biti promena u odnosu na meč protiv Bugarske.

„Svi igrači su motivisani i spremni. Znamo šta treba da uradimo kako bi stigli do pozitivnog rezultata. Jovetić je u dobrom raspoloženju i dobroj formi. On i Savić, Marušić, Vešović, Šćekić… sve tu to naši lideri. Vraća se i Tomašević nakon suspenzije, ali ćemo tek na dan utakmice odrediti sastav tima”, naglasio je Radulović, pa zaključio:

REUTERS/George Calin

„Analizirali smo selekciju Srbije. Većinu utakmica je igrala sa jednim napadačem, ali spremićemo se za svaku opciju. Cilj u melu koji sledi je pozitivan rezultat. Nastojaćemo da stignemo do pobede, ali sigurno nećemo srljati jer nema potrebe za tim. Moramo da budemo mirni, fokusirani, moramo da odigramo sa mnogo energije od prvog do poslednjeg minuta“.

Utakmica između Crne Gore i Srbije na programu je 27. marta sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Istog dana, snage će odmeriti Mađarska i Bugarska.

Komentari (0)

Vidi sve komentare