Tadić: Gledamo loše stvari jer uvek težimo ka boljem

EURO 24. mar 202323:53 2 komentara
Srbija (Dušan Tadić) UEFA Euro 2024 Qualifiers - Matchday 1: Serbia - Lithuania
Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs (Dušan Tadić)

Kapiten Dušan Tadić odigrao je još jedan meč - kapitenski.

Povezano

Reprezentacija Srbije bila je bolja od selekcija Litvanije u Beogradu i pobedili na stadionu „Rajko Mitić“ sa 2:0. Tadić je u prvom poluvremenu postigao vodeći gol, u drugog asistirao imenjaku Vlahoviću.

„Najbitnije je da smo pobedili, naravno uvek težimo ka boljem i gledamo loše stvari jer želimo da ih popravimo i budemo bolji iz dana u dan. Bilo je naravno dosta dobrih stvari, bilo je i stvari koje možemo da popravimo, najbitnije je da smo zabeležili pobedu i sad idemo dalje. Sledeća utakmica je Crna Gora. Drago mi je i da je došlo ovoliko ljudi i nadam se da će ih biti sve više i više“, kazao je Dušan Tadić.

Kapiten je posle meča strpljivo proveo vreme sa najmlađim navijačima.

„Znamo da im to mnogo znači, želimo da tim mališanima ulepšamo dan. Sećamo se i mi sami kad smo bili klinci kako smo reagovali kad smo gledali reprezentaciju, tako da želimo da se sećaju ove utakmice i da ne zaborave kad su bili na stadionu.“

Dušan Tadić je na ovom meču 95. put obukao dres reprezentacije i stigao do četvrtog mesta na večitoj listi po broju odigranih utakmica za nacionalni tim.

Komentari (2)

Vidi sve komentare