Krstajić: Srbija će se boriti za drugo mesto

FIFA World Cup 1. dec 201718:05 > 18:14
FSS

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je posle žreba u Moskvi za SP naredne godine izjavio da je grupa teška, kao i da je u njoj Brazil favorit.

„Svi u grupi osim Brazila borićemo se za drugo mesto, jer su ‘karioke’ jedan od favorita za titulu. U završnici najvećeg planetarnog takmičenja nema loših reprezentacija, a sve selekcije koje su ostvarile plasman doći će u Rusiju da izraženim ambicijama. Tako i Srbija. Mislim da možemo biti zadovoljni grupom“, rekao je Mladen Krstajić i nastavio:

„Nije Brazil samo Nejmar, ima tu još sjajnih igrača. Vodićemo najveću bitku sa Kostarikom i Švajcarskom za drugo mesto. Pošto je meč sa Brazilom poslednji u grupi biće to idealna prilika da naši i ruski navijači napune stadion Spartaka u Moskvi i navijaju za Srbiju“, rekao je Krstajić.

On je istakao važnost prve utakmice na velikim takmičenjima.

Na ovakvim turnirima prva utakmia je od velike važnosti, tako i mi gledamo na duel sa Kostarikom. Želimo prvo da se dobro pripremimo, da imamo atmosferu u i oko reprezentacije koja će nam pomoći da ostvarimo svoje želje. I ne treba nam sada euforija, spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju i na pravi način predstavljali Srbiju“, dodao je Krstajić.

Pogledajte kompletan presek žreba u Moskvi, a takođe pročitajte šta je rekao iselektor Švajcarske Vladimir Petković.