Mitrović džoker Srbije na Maksimiru?

Reprezentativci Srbije okupili su se u Staroj Pazovi pred utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom (22. mart) i Škotskom (26. mart). O Ostrvljanima, naravno, niko ne razmišlja, svi su fokusirani na duel u Zagrebu koji bi mogao da predstavlja prekretnicu za podmlađenu selekciju „orlova“. Selektor Srbije Siniša Mihajlović može da bude miran jer u očima srpskih igrača jasno su vidljivi hrabrost i želja da se na „Maksimiru“ ostvari pozitivan rezultat, a to je u ovom trenutku pobeda.

U Staroj Pazovi viđeno je i jedno novo lice. Napadač Partizana Aleksandar Mitrović trebalo bi da zameni saigrača Marka Šćepovića, ukoliko se ispostavi da Šćepović zbog povrede neće biti spreman za meč u Zagrebu. Mitrović bi mogao da bude Mihajlovićev džoker jer je poznato da je igrač koji nema straha.

Među „orlovima“ je ponovo, kao što je i najavljeno, Dejan Stanković. Dugogodišnji kapiten nacionalnog tima neće, međutim, moći da pomogne mlađim kolegama, već će do puta u Zagreb, kao i u prestonici Hrvatske, biti moralna podrška reprezentativcima.

Author: Sportal.rs