Kuzmanović otišao uvređen?

Fudbaler Intera Zdravko Kuzmanović napustio je u subotu pripreme reprezentaciju Srbije u Staroj Pazovi, a kao razlog navodi se povreda.

Tu vest potvrdio je portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković, koji je potvrdio da se Kuzmanović već vratio u Italiju.

„Kuzmanović se, uz odluku i saglasnost selektora Mihajlovića i dogovor sa Interom, vratio u Italiju. Povredio je primicač leve noge, sledi mu mirovanje i oporavak“, rekao je Bošković.

Više beogradskih medija se u nedelju pitalo da li je Kuzmanović povređen ili možda uvređen, ali da ćemo to saznati tek u narednim danima.

’Orlovi’ su posle poraza sa 2:0 u Zagrebu od Hrvatske ostali bez šansi za plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine, a naredni meč ih čeka već u utorak kada u Novom Sadu igraju sa Škotskom.

Pored Kuzmanovića, selektor Siniša Mihajlović na meču sa Škotskom neće moći da računa ni na Aleksandra Kolarova, zbog parnih žutih kartona.

Sa druge strane, u timu će biti Marko Šćepović, Milan Biševac i Nenad Tomović. Srbija u utorak dočekuje Škotsku od 20:30 na stadionu Karađorđe.

Author: AK