Eriksen spreman za Oranje i Orlove

FIFA World Cup 22. mar 202218:29 > 22:03 0 komentara
Kristijan Eriksen
© Kim Price/CSM via ZUMA Wire) (Cal Sport Media via AP Images)

Neke reprezentacije ovih dana biju bitke za odlazak na Svetsko prvenstvo, a neke poput Srbije koje su već vizirale put za Katar, igraju prijateljske utakmice. Jedna od tih reprezentacija je Danska, koja je u centru pažnje zbog povratka u tim Kristijana Eriksena.

Prošle godine Eriksen je kolabrirao i, ne samo reprezentativna, već uopšte fudbalska karijera došla mu je u pitanje. Danas je uspeo ne samo da se vrati fudbalu, već igra u najjačoj ligi sveta. A time je zaslužio poziv u reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Holandije i Srbije.

Uplašili su se ljubitelji fudbala da ni sada neće gledati danskog majstora, jer je imao koronavirus. Ali iz danskog tima uveravaju da je Eriksen potpuno spreman za predstojeće mečeve.

Tako da se njegov povratak na teren u dresu nacionalnog tima očekuje u subotu u prijateljskom duelu protiv Oranja, dok se očekuje da zaigra i tri dana kasnije protiv Srbije.

Utakmice Mađarska – Srbija i Danska – Srbija možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)