"Ko je selektor, ko treba… Ja za Srbiju igram srcem"

Stu Forster Getty Images Sport

Kapiten Aleksandar Kolarov na terenu je proveo drugi deo drugog poluvremena u pobedi protiv Litvanije na startu Lige nacija.

Posle njegove asistencije Aleksandar Mitrović je imao odličnu priliku da zatrese mrežu domaćeg tima, ali je šut napadača Fulama završio na prečki.

Povezano

Levi bek Rome i pored dobrog starta u novoformiranom takmičenju ne očekuje mnogo publike u ponedeljak protiv Rumunije na stadionu Partizana.

„Ne plašim se da će biti malo publike, skoro sam siguran da će biti tako. Atmosfera nije sjajna, naročito ‘oko’ reprezentacije i to se odrazi i na dolazak publike. Ko hoće da nas podrži neka dođe. Ko ne oseća i ko ima nešto protiv ovoga ili onoga, ko je selektor, ko treba, ili ne treba da igra… Ja za reprezentaciju igram srcem, ni iz kog drugog razloga i to ću raditi dok god se budem osećao tako i fizički budem mogao“, rekao je Kolarov u Viljnusu.

Iskusni defanzivac je svestan propusta u duelu sa Litvanijom.

Ovakve utakmice moraju biti zatvorene sa 2:0, 3:0. Pričali smo posle u svlačionici i ne smemo da dovodimo u pitanje pobedu protiv timova kao što je Litvanija. Imali smo utakmicu u našim nogama, trebalo je da lagano privedemo kraju, ali jedna greška i dve kontre mislim iz naših prekida,“ naglasio je kapiten Orlova.

Duel 2. kola Lige nacija u ponedeljak od 20:45 sati gledajte samo na SK1.