“Neka pobedi bolji, verujem da će to biti Crna Gora”

Stevan Jovetić
Reuters, Ints Kalnins

Odbrojavanje se bliži kraju. Utakmica između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, na programu je 23. septembra sa početkom u 20 časova i 45 minuta, a na talonu je plasman u A divizuju, sigurni baraž mečevi za plasman na Evropsko prvenstvo, u slučaju neuspeha tokom kvalifikacija koje slede.

Istog dana, snage će odmeriti Finska i Rumunija, a uoči poslednje dve runde, BiH ima osam, Crna Gora sedam Finska četiri, a Rumunija tri boda. U poslednjem kolu, igraće Rumunija i BiH, odnosno Crna Gora i Finska, ali u ovom momentu, sve misli su usmerene ka Zenici.

Selektor Radulović neće moći da računa na Stefana Savića i Nikolu Krstovića, ali kako sada stvari stoje, hoće na Sevana Jovetića i Stefana Mugošu.

„Očekujem dobru utakmicu, divnu atmosferu. Neka bolji pobedi. Verujem da Crna Gora može otići na veliko takmičenje. Imamo dobre šanse, kvalitetnu ekipu, odličnog selektora, verujem da će se kockice složiti u željeni mozak, da će san postati java. Igrači su spremni, verujem u njih. Bosna i Hercegovina ima bod više u odnosu na nas, samim tim može da uđe u duel koji sledi rasterećenije, ali to može da bude mač sa dve oštrice“, rekao je Jovetić, pa nastavio:

REUTERS/George Calin

„Osećam se dobro. Videćemo kako će biti na terenu. Kao i svi u timu, verujem da možemo do pobede”.

Utakmica između BiH i Crne Gore na programu je 23. septembra, sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Poprište duele će biti Zenica.