Već viđeno: Frustrirani Ronaldo bacio kapitensku traku

Guliver

Portugalcima se ponovila Srbija, Kristijanu Ronaldu se ponovio skandal iz Beograda! To je najkraći rezime poraza Portugalaca u Iberijskom derbiju, u finišu meča, kojim je Španija otišla na finalni turnir Lige nacija.

Portugalcima je, baš kao i tokom kvalifikacija za Mondijal protiv Srbije, odgovarao remi u duelu sa Španijom. Furiju je samo trijumf vodio na prvo mesto u grupi, ujedno i finalni turnir Lige nacija. 

Meč je rešen u dramatičnom finišu, Alvaro Morata je golom u 88. minutu bacio u očaj navijače Portugala, ali i kapitena reprezentacije Kristijana Ronalda.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice ponovio je skandal iz Beograda, kad je po završetku meča bacio kapitensku traku. Ako su navijači Portugala mogli da mu oproste prvi put, tada bar zbog činjenice da mu je poništen regularan pogodak (posle sada već čuvene intervencije Stefana Mitrovića), ovoga puta će fanovi teško preći preko skandala. 

Mnogi navijači na društvenim mrežama već traže da Ronaldu bude oduzeta kapitenska traka. Svakako, napravljena je izuzetno loša uvertira pred Mondijal u Kataru, na kojem su Portugalci u grupi sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom.