Žoržinjo: Ne zanima me kakav stav o meču ima Kurtoa

UEFA Nations League 9. okt 202120:47 0 komentara
Žoržinjo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Italija želi da se vrati na pobednički kolosek u duleu sa Belgijom u duelu za treće mesto u Ligi nacija (Spot Klubu 1, 15 časova).

Italija je nakon 37 utakmica bez poraza izgubila u polufinalu Lige nacija od Španije i sada je očekuje duel za tree mesto protiv Belgije koja, sudeći po izjavama i odlascima igrača iz kampa reprezentacije, ne deluje preterano zaintersovano za utakmicu koja je očekuje.

Povezano

Sa druge strane, Žoržinjo kaže da se njegovi saigrači i on nadaju dobrom meču i povratku na pobednički kolosek.

„Doživeli smo poraz i sada želimo to da ispravimo. Na ovaj meč gledam kao na priliku da kao grupa i kao tim napredujemo i pokažemo da ponovo možemo da pobeđujemo“, rekao je Žoržinjo na konferenciji za medije.

Novinari su pitali Žoržinja i da prokomentariše izjavu golmana Belgije Tiba Kurtoe koji je rekao da ne vidi poentu igranja meča za treće mesto i da na duel sa Italijom gleda kao na prijateljski meč.

„Nisam uvređen tom njegovom izjavom, što se nas tiče mi utakmici pristupamo ozbiljno, a to kako na meč gledaju on ili njegova reprezentacija mene lično ne interesuje, da budem iskren“, rekao je Žoržinjo.