Nikolić po potpisivanju novog ugovora: Tek će biti trofeja

Rusija 21. maj 202122:14 > 22:16 1 komentar
Print screen/SK

Srpski trener Marko Nikolić u petak je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Lokomotivom iz Moskve i najavio još trofeja u vitrinama kluba.

Marko Nikolić

Lokomotiva je pre desetak dana predvođena mladim srpskim trenerom osvojila Kup Rusije, a u petak je produžena saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Marko Nikolić je za klupski sajt istakao da je dogovor lako postignut zahvaljujući upravi Lokomotive.

Veoma sam srećan i zadovoljan što smo produžili ugovor na tri godine. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli da sakupljamo trofeje. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i stručnom štabu. Zahvaljujući upravi kluba to su bili laki pregovori oko ugovora, brzo smo se složili. Idemo dalje zajedno. Naravno, zahvaljujem se navijačima na podršci, zaista želim da ih vidim što više na utakmicama. Hvala mojoj porodici što me je uvek podržavala. Dovodim ih u Moskvu i spreman sam za posao. Srećno svima nama„, preneo je reči Marka Nikolića klupski sajt.

Marko Nikolić ima 41 godinu i u dosadašnjoj trenerskoj karijeri sedeo je na klupi Rada (dva puta), Vojvodine, Partizana (dva puta), Olimpije, Videotona i Lokomotive iz Moskve. Osvojio je pet trofeja – duple krune sa Partizanom (2017) i Videotonom (2018) i sad Kup Rusije sa Lokomotivom.