Noćni klub, viski, cigare, a onda je iznenada ušao Grof…

Rusija 13. jan 202223:35 > 23:37 4 komentara
Miodrag Božović Arsenal
Anton Novoderezhkin/ TASS

Nekadašnji fudbaler ruske ekipe FK Moskva Aleksandar Šešukov ispričao je za ruske medije kako je tadašnji trener kluba Miodrag Božović reagovao na to što su igrači otišli u noćni klub nakon jedne pobede.

Povezane vesti

Miodrag Božović, poznat i po nadimku Grof, bio je trener FK Moskve 2009. godine. igrač tog kluba bio je i Šešukov.

„Posle jedne utakmice i pobede momci i ja smo otišli ​​u noćni klub. Stajao sam kraj stola, plesao, u ruci sam imao čašu viskija sa kolom. Pored mene je neko pušio… U tom trenutku osetio sam da mi je neko prišao s leđa i stavio ruku na rame. Okrenuo sam se, a ispred mene je stajao naš glavni trener. Sutradan u 11 časova imali smo trening. Božović je postrojio ceo tim i započeo govor: ‘Sinoć sam posetio jednu moskovsku instituciju. Upoznao sam pola tima. Oni koji su bili tamo – bravo! Ostali su kažnjeni’. I prolazeći pored mene dodao je: ‘Kad bi ti Šešukov igrao utakmice na isti način kao što se provodiš, sada bi bio u Barseloni’. Promrmljao sam: ‘Izvinite’.“

Naravno, nikog nije kaznio

Šešukov je na kraju dodao:

„Naravno, Grof na kraju nikoga nije kaznio – on je čovek sa humorom, normalno je sve prihvatio svestan da smo svi dali sve od sebe na terenu. Osim toga, bili smo mladi, nije nam bio problem da ujutru bez problema ustanemo rano iako smo kasno ostali. Naravno, posle 30. godine je teže tolerisati takve stvari…“

Aleksandar Šešukov je bivši mladi reprezentativac Rusije, a 2011. godine odigrao je jedan meč i za A reprezentaciju ove zemlje.

Bivši trener Crvene zvezde je izuzeno cenjen u Rusiji. Pored FK Moskva trenirao je i Amkar iz Perma (u dva navrata), Dinamo Moskvu, Rostov, Lokomotivu Moskvu, Arsenal iz Tule i Krila Sovjetov. Trenutno je Grof Božović ponovo na klupi Arsenala iz Tule.