Dibala: Nije dobro, ali trudiću se da povratim mesto…

Serie A 13. sep 201810:46 > 10:54
Marco Luzzani, Getty Images

Napadač Juventusa Paulo Dibala kaže da je svestan da je početak ove sezone za njega znatno lošiji u odnosu na prethodne dve.

Dibala je od dolaska u Juve 2015. godine iz Palerma bio jedan od najboljih igrača, međutim, od starta ove sezone nema standardno mesto u timu. U prva tri kola Serije A odigrao je ukupno 100 minuta i pitanje je da li će biti u sastavu za vikend protiv Sasuola.

Svestan sam toga. Nije počelo kako treba, nije kao što je bilo prošle godine ili pre dve. Želim da se vratim u Torino što pre, radim vredno i povratim svoje mesto u timu. Definitivno želim da igram„, izjavio je 24-godišnji Argentinac, po završetku reprezentativne akcije sa Gaučosima.

Manje značajnu ulogu Dibale mnogi povezuju sa dolaskom Kristijana Ronalda u redove Stare dame.

Zahvalan sam što posle igara sa Leom Mesijem, mogu da igram i sa Ronaldom. Imamo odličan odnos„, zaključio je sjajni napadač.

U prethodnom periodu su se pojavljivale brojne informacije da bi Dibala mogao da napusti Juventus već na zimu. Predsednik Palerma, bivšeg kluba levonogog fudbalera, Mauricio Zamparini otkrio je da Argentinac ima ponude iz Španije i Engleske.