Hamšik se ne vraća u Italiju; u Seriji A samo Napoli

Serie A 22. jun 201917:33 > 17:35
Francesco Pecoraro/Getty Images

La republika je u subotu objavila da će se Marek Hamšik vratiti u Italiju i obući dres Rome, ali njegov agent je to demantovao uz objašnjenje da Hamšik želi da ispoštuje trogodišnji ugovor koji ima sa Dalijanom.

Francesco Pecoraro/Getty Images

La Republika je u subotu objavila vest da će se Marek Hamšik vratiti u Italiju i da Roma želi da ga vidi u svojim redovima, ali njegov agent je ekspresno demantovao ovu vest uz objašnjenje da njegov klijent želi da ispoštuje ugovor koji ima sa Dalijanom i da u Italiji nikada ne bi igrao za bilo koji drugi klub sem Napolija.

„Marek je u potpunosti zadovoljan u Kuni i u ovom trenutku nema nameru da se vraća u Evropu“, poručio je Martin Petras u intervjuu za Skaj Sport Italija.

„Želi da ispoštuje trogodišnji ugovor koji ima sa Dalijanom i da doprinese novom klubu koliko može. A pored toga, njegov dom u Italiji je u Napoliju i on nikada ne bi obukao dres bilo kog drugog ikluba u Seriji A“, poručio je Petras.

Hamšik je u Kinu otišao pre četiri meseca za 20 miliona evra. Od tada je odigrao 11 mečeva i postigao jedan gol. Njegov tim je trenutno 11. u ligi i ima samo tri pobede nakon 13. kola.