Vlahović za SK: Odlično se osećam, treniraću sa ekipom

Gabriele Maltinti/Getty Images

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović uspešno se oporavio od koronavirusa, o čemu je govorio za Sport klub.

Prebrodio sam tu bolest, ali u mom slučaju simptomi nisu bili tako izraženi i nije bilo mnogo problema. Izražavam zahvalnost i poštovanje prema svim doktorima i medicinskom osoblju koji su pomogli i meni i svim ostalima. Mislim da će ovo sve brzo da prođe i da ćemo se vratiti normalnom životu“, istakao je Vlahović i dodao:

Povezano

U svom stanu u Firenci sam i ovde je 24 sata policijski čas, a samo može da se ode do prodavnice ili do apoteke“.

Neki klubovi poput Napolija počinju da organizuju treninge. Upitan kakva je situacija u Fiorentini, 20-godišnjak je rekao:

Za sada znam da se planira da prvenstvo počne krajem maja, početkom juna. Naravno da je zdravlje najvažnije i ako bude prvenstvo tada, mi ćemo početi sa treninzima sredinom maja. Za sada su to informacije koje imamo“.

Nekadašnji igrač Partizana već radi na ulasku u formu.

Ja sam već šest dana negativan na koronu, treniram već, radim kod kuće. Nemam nikakvih problema da radim vežbe kod kuće. Priključiću se timu od prvog dana. Radiće se testovi koji će pokazati da li može odmah da se trenira punom parom. Ja se osećam odlično i mislim da neće biti nikakvih problema da sa ekipom treniram od prvog dana“, zaključio je Vlahović.

Studio Sport kluba počinje u 21.30 časova.