JANKOVIĆ: Spremni smo za korak više

Fudbaleri Verone pripremaju se za novu sezonu u kojoj će srpski vezista Boško Janković imati izuzetno zapaženu ulogu. Srbin je briljirao na prijateljskim duelima ovog leta, a u izjavi za italijanske medije je rekao  da je spreman da ponese veću odgovornost u predstojećoj sezoni.

-Prošla sezona je bila veoma dobra, pa ćemo se potruditi da ove godine napravimo korak više, a pripremne utakmice pokazuju da smo na pravom putu. Sve ide u dobrom smeru. Zadovoljan sam, dobro se osećam i ušao sam u dobar ritam. Verujem da nas očekuje vrlo uspešna sezona – kaže Janković.

Iako je tu tek godinu dana, Janković već može da se smatra jednim od “starosedelaca” koji dočekuje pojačanja ovog leta i pravim primerom ih upućuje u ono što ih očekuje. On je rekao da je sa pripremama za novu sezonu počeo i pre nego što se ekipa okupila.

-Vežbao sam individualno celo leto u Beogradu. Želim da dokažem svoju vrednost, da igram što više i da imamo što bolje rezultate i mislim da je ovo pravi način. Prošle godine sam stigao pred kraj priprema, dok sada imam priliku da treniram od starta sa svojim saigračima. Iznad svega, moram da imam kontinuitet – rekao je Janković.

Verona sezonu počinje protiv Atalante u gostima, 31. avgusta.

-Ne razmišljam previše o kalendaru. Svim utakmicama ćemo pristupiti na isti način.  Prvi meč u Bergamu će biti težak, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Želimo da i ove sezone dobro startujemo – zaključio je Janković.

Author: SEM