INZAGI: Ja sam i dalje trener Milana

Serie A 24. maj 201510:25 > 10:27

U Seriji A je ostalo da se odigra još jedno kolo, a kako smo stigli do samog kraja ovosezonskog takmičenja, klubovi koji nisu imali uspeha polako traže nove igrače, ali i trenere.

Izgleda da će tako biti i u Milanu, koji nije imao uspeha pod vođstvom Felipe Inzagija.

Međutim, uprkos konstantnim nagađanjima da će popularni Pipo napustiti San Siro, on demantuje ove navode i ističe da se nada da će ugovor odraditi do kraja.

„Imam ugovor na još godinu dana i sve dok mi se ne kaže drugačije, ja ću nastaviti as radom. dao sam sve što sam imao. Sa predsednikom stalno razgovaram, često se slažemo oko toga koji su problemi, nekada i ne, ipak, ono što je najvažnije, uvek mi je dopuštao da radim. Ja ću nastaviti da obavljam posao, a onda će mi klub reći šta će se dalje dešavati,“ istakao je Inzagi.

Italijanski mediji spekulišu da će karlo anćeloti od naredne sezone biti trener Rosonera, međutim, Pipo ne razmišlja o tome.
„Anćeloti je odličan trener, često se čujemo. Ipak, dok mi se ne kaže da odem, ja ostajem na mestu trenera,“ dodao je Inzagi.
Milanu, koji trenutno zauzima 11. mesto u Seriji A, ostalas u još dva meča do kraja sezone, a klub naredne neće igrati u Evropi.

Author: Jelena Lukić