Kasiljas i Murinjo pričali o traci

Golman Real Madrida Iker Kasiljas odbacio je tvrdnje da će mu biti oduzeta kapitenska traka, rekavši da je razgovarao o tome sa trenerom Žozeom Morinjom, ali da su se složili da će ostati vođa te fudbalske ekipe.

– Razgovarao sam sa šefom o tome da li treba da dam mesto kapitena nekom drugom. Ali, trener je rekao da je to potpuno nepotrebno – izjavio je golman u Pekingu, a prenosi Beta.

Kasiljas je prvi golman Reala više od decenije, a rekao je da u klubu postoji tradicija da kapiten bude neko ko je dugo u klubu.

Španski mediji objavili su ove nedelje da Morinjo razmišlja da oduzme Kasiljasu kapitensku traku i da je nekom igraču iz polja.

Taj potez, kako se navodilo, nije bio izazvan nezadovoljstvom, već je trener želeo nekoga ko bi imao uticaja po celom terenu, a eventualno bi mogao i da popriča sa sudijom.

– Možda će se u budućnosti nešto loše desiti, ili ću možda zbog drugih razloga morati da napustim mesto kapitena, ali do sada ne postoji šansa ili ikakav znak da će se to desiti – rekao je Kasiljas.

Author: Sportal