Alegri u suzama: Zar ste me već smenili?

Serie A 16. maj 202413:02 0 komentara
Masimilijano Alegri
REUTERS/Daniele Mascolo

Uspeo je Masimilijano Alegri da osvoji prvi trofej u drugom mandatu u Juventusu. Jasno je zašto se prepustio emocijama po završetku meča, što se videlo i na konferenciji za novinare.

Imao je Alegri zanimljivu predigru emotivnog izlaganja, u pitanju je sukob sa novinarom „Tuttosport.“ A kao da je rat sa medijima nastavio i na zvaničnijem obraćanju.

– Da li ste me već smenili? Ja sam srećan čovek jer sam bio deo velikih klubova. I dalje sam deo velikog kluba, tako da sam veoma srećan – rekao je Alegri.

JUVENTUS KONAČNO OSVOJIO TROFEJ

Vlahović osvojio trofej, pa poslao poruku Jokiću

Alegri nasrnuo na novinara: G..no, piši istinu!

Vlahović pogodio u četvrtom minutu i doneo Kup Juventusu

Priča o smeni nije od juče. Iako mu ugovor ističe tek narednog leta nju je podgrejao njegov agent ranije ove godine rekavši da, ako ne dobije produžetak, da će otići na kraju sezone. A sadašnja uprava očigledno nema nameru da produžava saradnju sa čovekom kojeg je doveo bivši prvi čovek kluba Andrea Anjeli.

– Kada sam se vratio, pre dve godine, tadašnji predsednik Andrea zamolio me je da reorganizujem tim, da ga napravim takmičarskim. Moram da budem srećan jer mi nismo bili favoriti u ovom okršaju. A Juventus znači pobeđivanje i momci su to uradili.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!