Čelsi baca udicu asu Milana: Nudi mu rešenje problema

Serie A 4. feb 202311:52 0 komentara
Rafael Leao Sandro Tonali
REUTERS/Daniele Mascolo

Tek što se završio januarski prelazni rok, u kojem je Čelsi potrošio više od 300 miliona evra, na Stamford Bridžu već planiraju buduća pojačanja. A pažnja je sada usmerena na San Siro.

Toliko novih igrača, ali Plavci ili bolje rečeno njihov vlasnik Tod Boli, žele još. A jedna od neostvarenih želja je i as Milana Rafael Leao.

Portugalac trenutno pregovara sa klubom oko novog ugovora, pošto važeći ističe 2024. Međutim, iako obe strane ističu da postoji velika obostrana želja da se potpiše novi ugovor, nema još konkretnog rezultata. A što se više bude odugovlačilo, to se više otvara prostor za klubove koji žele ofanzivca u svojim redovima.

povezano

Jedan od njih je Čelsi, koji je pokazao da je spreman sve da uradi kako bi doveo igrača. A u ovom slučaju spreman je da Rafaelu Leaou sredi jedan veliki problem. Igrač duguje bivšem klubu Sportingu 18 miliona evra zbog nepropisnog raskida ugovora. Ta tačka jedna je od tačaka sporenja u pregovorima sa Milanom, a Plavci su se navodno velikodušno ponudili da igraču reše taj problem.

Lako može da se desi da bi to mogla da bude prelomna tačka za Portugalca, kome se očigledno ne mili da ovu sumu plati iz sopstvenog džepa.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!