Dibala na leto može iz Rome za samo 12 miliona evra?

Serie A 28. feb 202414:05 0 komentara
Dibala Roma's Paulo Dybala, left, celebrates with Roma's Romelu Lukaku after scoring his sides second goal during the Italian Serie A soccer match between Roma and Udinese at Rome's Olympic Stadium, Italy, Sunday, Nov. 26, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino) Italy Soccer Serie A
(AP Photo/Alessandra Tarantino via Guliver) - Paulo Dibala i Romelu Lukaku

Roma bi narednog leta mogla da ostane bez jednog od najvažnijih, ako ne i najvažnijeg igrača ove sezone, Paola Dibale i to za "siću".

Argentinski fudbaler u aktuelnom ugovoru sa „Vučicom“ ima opciju otkupne klauzule koja će važiti tokom čitavog jula meseca i iznosiće samo 12 miliona evra. Ta cena se neće odnositi za sve klubove, s obzirom na to da će opciju da nekadašnjeg igrača Juventusa neki tim kupi za 12 miliona imati samo strani klubovi, odnosno oni koji ne dolaze iz Italije. U tom slučaju će se samo Dibala pitati da li želi da ode, ili ne. Ukoliko neki od italijanskih klubova posegne za Argentincem za pomenuti novac, Roma će biti ta koja će odlučivati.

Pročitajte još:

Ipak, u rimskom klubu žele da izbegnu ovu opciju, pa će Dibali ponuditi novi ugovor koji neće uključivati ovakvu varijantu. Vrednost Paula Dibale je procenjena na 25 miliona evra, a ove sezone je u Seriji A briljantan – na 18 utakmica je postigao 11 golova i dodao još šest asistencija.

Proteklog vikenda je Argentinac bio protagonosita pobede Rome, postigao je tri gola u pobedi svog kluba protiv Torina.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!