„Imobile bi pre u Ligu šampiona nego u Saudijsku Arabiju“

Serie A 30. nov 202320:19 0 komentara
Ćiro Imobile
Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Guliver

Iako je već ozbiljno zagazio u četvrtu deceniju života Ćiro Imobile i dalje predstavlja udarnu iglu napada Lacija. Tako i razmišlja, da još može da pruži u vrhunskom evropskom fudbalu i da još nije vreme da ode u "lagodnu" penziju u Saudijsku Arabiju.

Njegov mlađi kolega i čovek sa kojim je dugo godina u plavom delu Rima činio ubitačan tandem Sergej Milinković-Savić, otišao je upravo u Saudijsku Arabiju. I sam Imobile imao je takve ponude, ali on je odlučio da ostane. I ako je suditi po onome što kaže njegov agent Marko Somela, centarfor nema nameru još da se odluči na takav potez.

– Za razliku od nekih drugih, on više voli da igra Ligu šampiona, nego da ide negde u Saudijsku Arabiju ili Ujedinjene arapske emirate. On daje celog sebe u svakoj utakmici – rekao je Somela.

Ali za njega je veći problem što javnost smatra da je Imobile već bivši i ne vidi ga kao startera u reprezentaciji, iako i dalje daje golove.

– Problem je nedostatak poštovanja. Čim neki klinac da dva gola štampa već zahteva da bude starter reprezentacije. To me baš zasmejava. Imobile standardno daje golove, vest je kada ih ne daje, ali nema tih apela.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!