Inter ponovo ne koristi kiks Milana: Nula u Đenovi

Serie A 25. feb 202223:06 0 komentara
Inter Milan
REUTERS/Massimo Pinca

Drugo kolo zaredom Inter ne koristi kiks gradskog rivala Milana. U meču 27. kola aktuelni šampion igrao je samo 0:0 u gostima protiv Đenove.

Doduše, makar sada neroazuri nisu dozvolili da se razlika ponovo uveća, jer ipak su ponovili ono što je Milan uradio. Milan je igrao nerešeno protiv Udinezea, a Inter takođe nerešeno protiv Đenove, tako da razlika ostaje dva boda u korist rosonera, uz meč više. U stvari, za sada je najveći pobednik ovog dana Napoli. Ali samo pod uslovom da dobije svoj meč, a ne kao i prošle nedelje da i on kiksne.

povezano

Inter je očekivano pritiskao. Imao je veći posed (72%), imao i čak 14 šuteva više od protivnika. Međutim, od 21 šuta samo četiri su išla u okvir gola. Na kraju, nijedna lopta nije završila iza leđa Paskala Sirugua i to je treća vezana utakmica ekipe Simonea Inzagija da ne uspeva da postigne gol.

Inter ima samo jednu pobedu u februaru u svim takmičenjima i to u kupu protiv Rome i jedina dobra stvar je što je i dalje samo dva boda minusa u odnosu na lidera, uz taj zaostali meč koji bi mogao da ga vine na prvo mesto.