Mihajlović: Izgubili smo, a izgleda kao da smo pobedili

Serie A 24. okt 202113:07 > 13:18
Bologna coach Sinisa Mihajlovic
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Siniša Mihajlović je pohvalio svoj tim nakon što je Bolonja sa igračem manje uspela da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Milana, ali je u nastavku meča ostala bez još jednog fudbalera i ipak doživela poraz.

Bolonja je izgubila na svom terenu 2:4 u meču devetog kola Serije A, ali tek pošto je lider na tabeli imao čak dva igrača više na terenu.

AC Milan je na poluvremenu vodio sa 2:0, ali je od 20. minuta imao i igrača više pošto je direktan crveni karton dobio francuski defanzivac Adama Sumaoro. Čini se prestrogo.

Ekipa Siniše Mihajlovića je sa igračem manje uspela da izjednači rezultat, ali je desetak minuta nakon izjednačenja crveni karton dobio i Sorijano.

U neravnopravnoj situaciji Bolonja je odolevala sve do šest minuta pre kraja kad su gosti iz Milana preko Benasera postigli treći gol, da bi ubrzo Zlatan Ibrahimović postavio konačnih 2:4.

Nismo osvojili bodove, ali deluje kao da smo pobedili. Razočaran što se utakmica završila na takav način, ali ne želim više da pričam o sudijama. Moj tim je imao snage da se vrati, zatim je sa devet igrača mogao i da potpuno preokrene rezultat. Možda bismo i uspeli da Benaser nije postigao taj gol. Bili smo bolji od Milana. Momci bi trebalo da budu ponosni na ono što su uradili na ovom meču. Kažem, nismo osvojili bodove, ali za sve ostalo deluje kao da smo pobedili. Imaili smo prilike da gledamo sjajan fudbal, hrabru igru, timski duh i sve ono što jednu ekipu čini jakom„, kazao je Siniša Mihajlović za italijanske medije.

Milan je trenutno sa utakmicom više prvi na tabeli, a Bolonja deveta.

Komentari (0)

Vidi sve komentare