Milenković napušta Fiorentinu

Serie A 10. jul 202414:25 9 komentara
Serie A Tim Nikola Milenkovic of ACF Fiorentina looks dejected during the Serie A Tim match between SS Lazio and ACF Fiorentina at Stadio Olimpico on October 30, 2023 in Rome, Italy. Rome Stadio Olimpico Rome Italy Copyright: SS Lazio v ACF Fiorentina - Serie A Tim Nikola Milenkovic of ACF Fiorentina looks dejected during the Serie A Tim match
Giuseppe Maffia via Guliver - Nikola Milenković (Fiorentina)

Defanzivac je na izlaznim vratima Fiorentine posle sedam godina.

Nikola Milenković će ovog leta napustiti Fiorentinu, javlja „Korijere delo Sport“. Ovaj medij piše da uprava Viole želi da rastereti svoj budžet, a kako je srpski reprezentativac najplaćeniji igrač, on je prvi na udaru.

Milenković godišnje zarađuje 3.300.000 evra neto, što se ne uklapa u Fiorentinin budžet, pošto je za narednu sezonu planirala značajno manje sredstava da potroši.

Zbog toga će ponuditi defanzivca drugim klubovima, a za sada se ne zna kojim.

Popularni Bleki je u Fiorentinu stigao iz Partizana pre sedam godina i od tada je odigrao čak 232 utakmice, što mu je donelo poseban status u ekipi.

Ugovor koji Milenković ima sa klubom iz Firence ističe u junu 2027. godine, tako da se očekuje i dobro obeštećenje od prodaje.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare