Murinjo bi bivšeg asa Reala da zameni Zaniola

Serie A 6. feb 202322:10 0 komentara
Žoze Murinjo
REUTERS/Heino Kalis

Sve je izglednije da će Roma uspeti na kraju da proda Nikola Zaniola. A trener Žoze Murinjo već pravi planove sa kim bi mogao da popuni novonastalu prazninu.

Sva je prilika da će Roma i Galatasaraj da postignu dogovor oko dolaska Zaniola. A u Romi žele da se pojačaju na toj ofanzivnoj poziciji.

Kako je prelazni rok u većini evropskih liga završen, nema mnogo opcija za Vučicu. Ali to ne znači da nema interesantnih igrača i onih po Murinjovom ukusu. Navodno je Portugalac bacio oko na čoveka sa kojim je želeo da sarađuje još u Realu.

povezano

Međutim, njih dvojica su se mimoišli. Taman kada je Murinjo otišao sa Santijago Bernabeua, na njega je došao Isko. U međuvremenu igrač je pokazivao sa vremena na vreme u Realu da ima veliki potencijal, ali on do kraja nikada nije razvijen u potpunosti. Ovu sezonu je počeo u Sevilji, ali su dve strane raskinule ugovor posle samo četiri meseca.

Isko je bio na pragu prelaska u Union Berlin u ovom prelaznom roku, ali poslednjeg dana, već ugovoreni transfer, propao je iz misterioznih razloga. Tačnije, dve strane su prebacivale krivicu jedna na drugu. Iskov agent je optuživao Nemce da su govorili o neto iznosu plate, a u stvari su isti ponudili kao bruto, dok su iz Uniona optužili drugu stranu da je u poslednjim trenucima menjala uslove.

Sada navodno traži oko pet miliona evra na godišnjem nivou, platu koliku ima upravo Zaniolo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!