Nestvarne scene u Rimu na predstavljanju Paula Dibale

Serie A 26. jul 202222:50 > 22:52
Dibala Paulo Dybala ai tifosi . Roma Foto Cecilia Fabiano /LaPresse 09-07-2022 Roma, Italia - Cronaca - Presentazione Di Paulo Dybala ai tifosi . Nella foto:
Foto Cecilia Fabiano /LaPresse via Guliver image

Paulo Dibala do kraja života pamtiće promociju u novom klubu.

Povezane vesti

Ovaj 28-godišnji Argentinac je posle sedam sezona napustio Juventus pošto nije uspeo da se dogovori sa čelnicima kluba oko novog ugovora.

To su iskoristili predstavnici Rome i uprkos najstojanju drugih klubova, pre svih Intera iz Milana, uspeli da ga nagovore da se preseli u Rim. Navodno, presudio je poziv Žozea Murinja koji je lično nazvao Dibalu i nagovorio ga da u nastavku karijere igre za rimsku Vučicu.

Koliko su navijači Rome oduševljeni dolaskom Paula Dibale može se videti na snimku sa njegovog predstavljanja.

„Hvala vam puno na toploj dobrodošlici. Znam kako je igrati protiv Rome, svaki put je bilo teško kad sam dolazio sa drugim timovima. Sada sam sa vama i želim da pomognem timu da napiše lepu priču. Sad mi je najvažnije da što pre dođem u formu, izađem na teren i obradujem ovu neverovatnu publiku“, poručio je Paulo Dibala.

Pre Dibale novi članovi Rome postali su i srpski internacionalci Nemanja Matić (stigao iz Mančester Junajteda) i golman Mile Svilar (Benfika).

Dibala A.S. Roma Paulo Dybala Roma 26/07/2022 - presentazione nuovo acquisto A.S. Roma Paulo Dybala / foto Image nella foto: Paulo Dybala PUBLICATIONx
Guliver image

Komentari

Vaš komentar