Pogba i Juventus – definitivno je puklo

Serie A 24. feb 202416:36 0 komentara
Pol Pogba
Gabriele Maltinti/Getty Images

"Pogba je zatvoreno poglavlje", kaže novinar specijalizovan za Juventus, Romeo Agresti.

Francuski fudbaler Paol Pogba bio je igrač Juventusa iz Torina u dve faze. Prva i uspešna trajala je od 2012. do 2016. i druga, mnogo manje slavna, od 2022. do… Još malo.

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, 30-godišnji veznjak je na izlaznim vratima „Stare dame“ i mogao bi da se suoči sa poslednjim mesecima kao član trofejnog kluba.

Novinar specijalizovan za Juventus, Romeo Agresti, ističe da nedostaje praktično samo još da klub iz Serije A i fudbaler objave da se razilaze. Dakle, samo je pitanje vremena jer „svi znakovi pokazuju u tom smeru“, kaže.

„Pogba je zatvoreno poglavlje“, odlučno je rekao o bivšem francuskom reprezentativcu, koji je 20. avgusta prošle godine bio pozitivan na DHEA, koji se koristi za povećanje nivoa testosterona i koji je sankcioniran sportskim zakonima u Italiji.

Tužilaštvo je tražilo da igrač Juventusa bude suspendovan četiri godine.

Znakovi raskola između Juventusa i Pogbe već su se videli u oktobru, a u Torinu su bili zabrinuti Francuzovim stavom prema celom problemu sa dopingom.

Kako god suđenje bude završeno, makar i oslobađajućom presudom, avantura svetskog prvaka iz 2018, sa ugovorom do 2026, čini se gotova.

Pogba je između dva boravka u Torinu bio član Mančester Junajteda, iz koga je kao tinejdžer i došao u Juventus.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!