PSŽ hoće Škrinijara već u januaru

Francuska 27. jan 202319:59
Emilio Andreoli/Getty Images

Ostalo je još malo do kraja zimskog prelaznog roka, ali to je pravo vreme kada mogu da se odrade neki veliki poslovi. Jedan takav mogao bi da bude između Intera i Pari Sen Žermena kada je u pitanju Milan Škrinijar.

Slovačkom štoperu ugovor sa Interom ističe na kraju sezone. Tako da je ovaj prelazni rok faktički jedina prilika za neroazure da nešto zarade, s obzirom da igrač ne želi da produži saradnju.

Pari Sen Žermen dugo juri Škrinijara i čini se kako je sada prava prilika. Sveci bi mogli da sačekaju jul i da ga dovedu kao slobodnog igrača, ali navodno žele da ga obezbede u januaru.

Navodno su spremni da ponude Interu 20 miliona evra. Naizgled je to malo za igrača koji nosi kapitensku traku u Interu. Ali s obzirom da mu ističe ugovor, možda bi na Meaci trebalo ozbiljno da razmisle i o ovoj ponudi, iako su letos navodno imali i 60 miliona na stolu.

Glavni razlog zbog kojeg Škrinijar ne želi da potpiše novi ugovor je plata. Inter mu nudi najviše šest miliona po sezoni, dok je PSŽ spreman čak tri miliona više da ponudi.

Komentari

Vaš komentar