Svrake ponovo kvare Milanu posao: Njuka hoće Zaniola

Fudbal - video 24. jan 202321:47 0 komentara
Francesco Pecoraro/Getty Images

Mladi fudbaler Rome Nikolo Zaniolo dospeo je u centru pažnje u finišu januarskog prelaznog roka. Jasno je da želi da ode iz Rome i to je praktično gotova stvar, ali se širi spisak potencijalnih kupaca.

Zaniolu ističe ugovor u junu 2024. i kako ne želi da ga produži, jasno je da se bliži vreme rastanka. Dugo je Juventus obigravao oko njega, ali poslednji događaji oko kluba izbacili su torinskog giganta iz ove priče.

Zatim se na posao bacio Totenhem i izrazio interesovanje. Ali Milan je krenuo drugim putem i prvo razgovarao sa igračem. Kako prenose mnogi pouzdani insajderi dve strane su uspešno dogovorile lične uslove i sada je na klubovima da dogovore obeštećenje.

povezano

Međutim, Milanu se izgleda ponavlja slučaj Botman. I tada su dogovoreni lični uslovi sa defanzivcem Lila, ali je u priču ušao Njukasl, koji je dao bolju ponudu klubu, a potom je i holandski reprezentativac „legao na rudu“ i završio na Sent Džejms Parku.

I sada se Njukasl uključio u dovođenje mladog reprezentativca Italije. Navodno je već dostavio ponudu Romi, koja iznosi 35 miliona evra, što niko do sada nije ponudio. I realno to stavlja Svrake u pol-poziciju, a ako ne želi da mu se ponovi slučaj Botman, Milan će morati brzo da dela i da makar izjednači ovu ponudu. A vrlo verovatno i da je premaši.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!