Zaniolo: Napisano je mnogo laži o meni

Serie A 2. feb 202314:02 1 komentar
Guliver

Fudbaler Rome i italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo izjavio je da se stavlja na raspolaganje rimskom klubu, prenose mediji u Rimu.

Zaniolo se otvorenim pismom obratio Romi, pošto nije uspeo da u zimskom prelaznom roku napusti rimski klub. On je odbio da pređe u Bornmut, a Roma je potom blokirala transfer Zaniola u Lids, pošto nije mogla da se dogovori sa rimskim klubom u vezi obeštećenja.

Povezano

„Budućnost je u našim rukama. Ja apsolutno držim svoju i stavljam se na raspolaganje Romi. Poslednjih nedelja je napisano mnogo stvari koje nisu istinite. U Romu sam stigao kao nepoznat igrač, a navijači su me prihvatili. Pružili su mi poverenje, ohrabrili me u teškim i mračnim trenucima kada sam se borio sa povredama“, kazao je Zaniolo.

On je podsetio da je prošle godine u finalu Lige konferencije postigao jedini gol za Romu protiv Fejenorda.

„Mislio sam da sam se odužio navijačima golom u Tirani. Sa 23 godine sam padao, ustajao se, ponovo padao, pa se dizao i pobedio. To je nešto, što ni iskusniji igrači nisu osetili. Poslednjih nekoliko meseci mi je bilo teško da shvatim kakva će biti moja budućnost. Međutim, i na treninzima i na utakmicama sam radio kao veliki profesionalac“, rekao je fudbaler Rome.

On je istakao da je dobio pretnje navijača posle izjava trenera Žozea Murinja i direktora kluba Tijaga Pinta da Zaniolo više neće igrati za Romu.

„Prvi put sam se uplašio za sebe i svoju porodicu. Osetio sam se napuštenim. To mi se nikada ranije nije dogodilo. Bio sam uplašen“, objasnio je Zaniolo.

Zaniolo (23) je za Romu odigrao 128 utakmica i postigao je 24 gola.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare