Anđelković: Na terenu situacija kao pre deset godina

FK Crvena zvezda

Sjajnu formu koja ga je krasila krajem prvog dela sezone Dušan Anđelković preneo je i u prolećni deo šampionata. Prodori po levoj strani i precizni centaršutevi nisu izostali ni na premijernom meču Crvene zvezde protiv Novog Pazara.


„Jedan od jačih utisaka sa utakmice mi je i to što sam na terenu desno od sebe imao Lukovića, ispred je bio Milijaš, kao da sam se vratio nekih desetak godina unazad. Zaista lep osećaj, samo njihovo prisustvo na terenu uliva meni, kao i ostalim saigračima sigurnost. Siguran sam da ćemo mi malo iskusniji pomoći mladim igračima i na pravi način svi zajedno izneti ovu sezonu“,
rekao je Anđelković za klupski sajt.

Naredni test izabranici Miodraga Božovića imaće u Bačkoj Palanci.

„Pripreme za meč sa Bačkom krenule su od trenutka kada je sudija odsvirao kraj prošle utakmice. Počeli smo da se spremamo, fokusirani smo samo na tu utakmicu i na taj način ćemo igrati do kraja. Pristupaćemo maksimalno fokusirano jednoj po jednoj utakmici i razmišljati samo o tome kako da iz svake izađemo sa nova tri boda. Najvažnije je da smo krenuli pobedom, da smo prvi meč u ovoj godini odigrali dobro i odgovorno na svim pozicijama. Ne sumnjam da ćemo tako i nastaviti“.