Boaći: Okrećemo se Kelnu

Getty Image/ Srđan Stevanović

Ričmond Boaći je bio dvostruki strelac za Crvenu zvezdu u remiju sa Bačkom.

On je rekao da su svi u timu želeli pobedu, ali da je ipak najbitije da su svi igrači zdravi pred Keln.

„Zahvaljujem se Bogu što smo svi završili meč zdravi. Svako iz naše ekipe danas je želeo pobedu, ali nažalost nismo je ostvarili. Sve što se danas desilo na terenu deo je Božjeg plana. Danas dva gola nisu bila bila dovoljna za pobedu, nadam se da će sledećeg puta biti“, rekao je Boaći.

Na meču sa Bačkom Zvezdin špic upisao je 14. pogodak u domaćem šampionatu.

„Fudbal je timska igra, ne možete kao pojedinac da preuzimate zasluge. Današnja dva pogotka su delo čitave ekipe. Kada god dam gol on je podjednako zasluga 11 igrača, stručnog štaba i svih navijača. Ipak, ako ne pobedite na utakmici ne možete da budete srećni, koliko god golova da postignete“.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje poslednji meč u grupi „H“ Lige Evrope protiv Kelna.

„Silno smo želeli pobedu, ali moraćemo da ostavimo ovaj meč iza sebe i da se fokusiramo na narednu urakmicu koja nas očekuje. U glavama nam je samo utakmica sa Kelnom. Imamo vremena da se pripremimo za važan meč koji nas očekuje, uradićemo to kao što se pripremamo za svaku utakmicu. Znamo da ćemo u četvrtak dati sve od sebe. Uvek očekujem pobedu i verujem u svoju ekipu. U fudbalu sve može da se desi, ali uz našu volju i odlučnost, koju smo pokazali mnogo puta do sad, možemo da pobedimo svakog protivnika. Videćemo šta je Bog pripremio za nas“, poručio je Boaći.