SPFN: Bivši igrači Jagodine u utorak kod Palme

Princscreen

Bivši igrači Fudbalskog kluba Jagodina, koji je istupio iz svih takmičenja, 29. maja poslali su pismo javnost i opštini Jagodina i najavili da će početi protest ispred opštine ukoliko se ne nađe rešenje za njihove probleme.

Igrači potražuju zarađeni novac, a dali su rok od deset dana da se nađe način da im se izmire dugovanja.

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost je u ponedeljak objavio da će gradonačelnik Jagodine Dragan Marković razgovarati sa nekadašnjim fudbalerima člana elitne srpske lige.

Kao što vam je poznato bivši igrači FK Jagodina su poslali pismo opštini Jagodina i zatražili od gradske vlasti da im isplate dugove po osnovu pravosnažnih presuda, pod pretnjom štrajka. Jutros su igrači pozvani da u utorak dođu na sastanak sa Draganom Markovićem Palmom na kome će razgovarati o rešavanju problema i isplati dugova.

Pohvale na račun Dragana Markovića Palme. Da ne bude nesporazuma, SPFN se ograđuje od politike, bilo kakvih političkih aktivnosti bilo koje političke stranke, ali moramo pohvaliti odgovorno ponašanje Markovića, tako se ponašaju ozbiljni ljudi koji ne beže od odgovornosti,“ naveo je Sindikat.

FK Jagodina trenutno se takmiči u petoj ligi i postoji samo formalno kako bi mogao da naplaćuje novac na koji polaže pravo od bivših igrala Predraga Rajakovića, Aleksandar Pešića i još nekolicine fudbalera.