Jojić: Partizanova ponuda najbolja

Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Miloš Jojić zvanično je predstavljen u dresu Partizana u prostorijama u Humskoj. Vezni igrač se posle skoro sedam godina vratio u klub u kojem je ponikao. Potpisao je ugovor na dve godine.

FK Partizan/Sandić Foto

Dve godine se moje ime spominje i dovodi u vezu sa Partizanom. Kontaktirao me Ivica Ilijev, koji je rekao da trener Stanojević želi da me vidi u timu. Odmah sam rekao da moj cilj nije povratak u Srbiju već u Bundesligu. Međutim, nije bilo adekvatne ponude, Partizanova je bila najbolja i odlučio sam da se vratim. Daću sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate“, istakao je Jojić.

Povezano

Pre dolaska među crno-bele čuo se sa mnogo bivših i sadašnjih saigrača.

Vraćam se kući. Mislim da mogu dosta toga da dam svojim iskustvom i kvalitetom. Očekujem da se borimo za titulu prvaka, a kasnije i za plasman u Ligu šampiona“, kaže 28- godišnji Jojić.

Za prvi tim Partizana Jojić je igrao od 2012. do 2014. godine. Otišao je u Borusiju iz Dortmunda, gde je u tokom godinu i po dana odigrao 20 mečeva i dao četiri gola. Najuspešniju epizodu imao je u Kelnu od 2015. do 2018. godine. Nastupio je 59 mečeva i osam put pogodio mrežu rivala. Tokom 2018. prešao je turski Basakšehir, gde se nije naigrao. Tokom ove godine kao pozajmljen fudbaler igrao je za austrijski Volfsberger.